De Acquisiteur

Wanneer u zich in de reclame/advertentie markt begeeft en zoekt naar een geschikt medium ten behoeve van het bemiddelen in reclame uitingen voor uw klantenbestand is NarrowShare een uitstekende keuze. De inschrijving is gratis en uitsluitend voor reclamebureaus en/of acquisitiekantoren.

U krijgt bij ons op kaartniveau een overzicht van alle beschikbare schermen. Een eenvoudige werking geeft u direct toegang tot informatie en prijzen van de betreffende locatie. Als u een geïnteresseerde klant heeft, kunt u deze net zo eenvoudig invoegen in de betreffende systemen. Net zoals de locatiehouder, bepaalt ook u uw eigen vergoeding voor de geplaatste advertentie.

U kunt u adverteerders ook de mogelijkheid bieden hun eigen advertentie(s) te laten wijzigen. U heeft hiervoor geen handelingen te verrichten. Elke adverteerder krijgt een eigen inlogcode waarmee zij zelf de advertentie eenvoudig kunnen aanpassen.

Wilt u ook deel uitmaken van het NarrowShare netwerk? Klik dan op “Registreren” in het menu en vul het formulier in. Na onze goedkeuring krijgt u de beschikking over een inlogcode en ontvangt u desgewenst informatie over nieuwe en bestaande systemen.