Prijzen

Het NarrowShare systeem verlengt zijn eenvoud in de prijsstelling. Het systeem bestaat uit een media speler met daarop de NarrowShare software. Deze media speler huurt u van ons. Dit heeft als voordeel dat u een volledige garantie heeft op de hard-en software. Wanneer de speler defect raakt, krijgt u kosteloos een andere opgestuurd, die na aansluiten ook direct weer speelt met de actuele content. Uiteraard worden alle spelers consequent voorzien van de meest actuele software.

OmschrijvingPeriodePrijs
De NarrowShare mediaspeler voor 1 of 2 jaarper maand49,-
De NarrowShare mediaspeler voor 3 of 4 jaarper maand44,-
De NarrowShare mediaspeler voor 5 jaarper maand39,-
De NarrowShare software zonder mediaspelerper maand29,-

Elke speler wordt kosteloos geïnstalleerd en voorzien van 4 standaard templates, indien gewenst met uw eigen logo. Wanneer u zelf wilt installeren krijgt u de mediaspeler met de benodigde kabels gratis toegestuurd, voorzien van een duidelijke handleiding tbv. het aansluiten.

Wanneer u zelf niet in het bezit bent van een scherm en/of een beugel voor het bevestigen kunnen wij deze ook leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Wij leveren Samsung, NEC, Iiyama monitoren en beugels van Vogels. Uiteraard kunnen wij ook de gehele installatie op locatie voor u verzorgen.